Категорія: |
Допоміжна хімія |
Ціна: |
580.00 грн |
Виробник : |
Henkel (Loctite) |
Країна виробник : |
Німеччина |
Текучий епоксидний клей з металевим наповнювачем, призначений для швидкого ремонту і відновлення форми пошкоджених деталей зі сталі і чавуну, алюмінію, твердих пластмас, ремонту пошкоджених корозією фланців і трубопроводів, тріщин і сколів.
Характеристики
Поради щодо використання
При використанні водних розчинів для очищення поверхонь, що склеюються, необхідно переконатися в їх сумісності з клеєм. Водні розчини можуть впливати на властивості клею. Поверхні, що склеюються, необхідно знежирити. Епоксидну смолу змішати з затверджувачем до утворення однорідної маси. Клей може наноситися безпосередньо з картриджа через змішувальну головку або за допомогою шпателя. Максимально допустимий час витримки суміші двох компонентів клею в малих кількостях - не більше 6 хвилин при 25 ° C. В умовах високої температури максимально допустимий час витримки зменшується. Рекомендована ширина монтажного зазору - від 0,05 до 1,00 мм. Склеювані частини з'єднати негайно після нанесення клею. Надлишки клею видалити за допомогою органічного розчинника (наприклад, ацетону). Сполучені частини витримати під пресом до висихання клею. З'єднання готове до експлуатації після повного затвердіння клею.
Процес полімеризації
Реакція затвердіння відбувається після ретельного змішування обох його компонентів.
Сфера застосування
Ремонт корпусних деталей двигуна, відновлення валів, шліців, шпонкових пазів, різьбових каналів і похибок лиття. Клей добре розподіляється в зазорі і чудово підходить для склеювання погано підігнаних один до одного металевих, керамічних, дерев'яних і пластмасових поверхонь. Клей застосовується також для монтажу алюмінієвих віконних рам і склопластикових панелей.
Умови зберігання
Продукт необхідно зберігати в сухому прохолодному місці в закритих ємностях. Інформація про зберігання може бути вказана на етикетці упаковки. Оптимальні умови зберігання при температурі від 8 ° C до 21 ° C. Зберігання при температурі нижче 8 ° C або вище 28 ° C може негативно позначитися на властивостях продукту.