Категорія: |
Допоміжна хімія |
Ціна: |
550.00 грн |
Виробник: |
Henkel (Loctite) |
КраЇна виробник : |
Німеччина |
Аерозоль, містить цинк і полімерну смолу. Створює на металевих поверхнях захисне покриття. Матеріал має високу адгезію до чистих металевих поверхонь. Відрізняється високою міцністю та електропровідністю, як в сухому, так і у вологому стані.
Характеристики
Поради щодо використання
Підготовка. Поверхні, що підлягають обробці Zink-Spray, попередньо добре очистити, видалити іржу. Старі антикорозійні покриття видалити. Поверхні повинні бути сухими і вільними від мастила, бруду і пилу. По можливості основу відшліфувати.
Обробка.Матеріал перед застосуванням повинен мати кімнатну температуру. Балончик сильно струснути, щоб було чути стукіт кульок, потім потрясти ще близько 1 хвилини. Балончик під час розпилення тримати у вертикальному положенні. Багаторазово перехресно напиліть тонкий шар продукту з відстані 20-30 см. Балончик після використання перевернути догори дном, вентиль продути до тих пір, поки не піде тільки робочий газ.
Сушіння. Можлива сушка на повітрі або в печі. При сушінні на повітрі на тривалість впливають умови навколишнього середовища, температура об'єкта і відносна вологість. Прискорена сушка пришвидшує затвердіння.
Фарбування: У разі, якщо потрібно фарбування, спочатку проводиться пробне фарбування покриття, з метою перевірки на сумісність.
Очистка: Краплі відразу ж видалити ацетоном або очищувачем.
Сфера застосування
Teroson VR 4600 (Zink-Spray) застосовується при антикорозійній обробці для оцинковки стиків і швів, оцинкованих деталей, особливо тих, що не покриваються фарбою, і в якості антикорозійного захисту між зварювальними фланцями при електродному і точковому зварюванні.
Умови зберігання
Продукт необхідно зберігати в сухому прохолодному місці в закритих ємностях. Інформація про зберігання може бути вказана на етикетці упаковки. Оптимальні умови зберігання при температурі від 8 ° C до 21 ° C. Зберігання при температурі нижче 8 ° C або вище 28 ° C може негативно позначитися на властивостях продукту.